FsVisions wenst u fijne feestdagen!

Beste bezoeker van FsVisions,

De kerstdagen komen steeds dichterbij en het jaar 2016 nadert al weer zijn einde.
Daarom is dit het ideale moment om als redactie weer even kort terug te kijken op het afgelopen jaar.

Het afgelopen jaar is er bij FsVisions veel gebeurt, meer en meer bezoekers wisten ons te vinden. Met dank aan al deze trouwe bezoekers hebben wij in het afgelopen jaar de bezoekersaantallen opnieuw explosief zien stijgen. Dit was boven onze verwachting en onze waardering is dan ook groot hiervoor. Wij stellen alle reacties en tips altijd zeer op prijs. Dankzij jullie input hebben wij FsVisions verder kunnen uitbouwen tot de grootste onafhankelijke Nederlandstalige flight simulator nieuwssite.

FsVisions gaat ook het komende jaar door met het uitbreiden van haar activiteiten om zo de optimale gebruikers ervaring te kunnen blijven realiseren. Dit alles doen we natuurlijk niet alleen, daarom willen wij via deze weg graag van de mogelijkheid gebruik maken om alle bezoekers, partners en sponsoren hartelijk te bedanken voor hun vertrouwen in FsVisions.

Het jaar 2016 was op persoonlijk vlak voor velen van ons ook een bewogen jaar met veel hoogtepunten en dieptepunten. Dit jaar zullen we binnenkort achter ons gaan laten en kijken we alweer uit naar wat 2017 ons gaat brengen. Een ding is zeker, FsVisions bestaat 10 jaar in 2017 en dat gaan we zeker vieren!

Wij wensen al onze bezoekers, partners en sponsoren fijne feestdagen en een voorspoedig nieuwjaar.

 

Met vriendelijke groet,

Redactie FsVisions

3 Reacties

 1. Matthias schreef:

  Beste mensen van FsVisions.nl,

  Hartstikke bedankt voor weer een jaar inzet aan jullie zijde om deze site weer geweldig mooi, informatief en gezellig te maken

  Ook voor jullie allemaal, Fijne feestdagen!

  Op naar 2017! ✈️

  Met vriendelijke groet

  Matthias

  (2)
 2. Turambar schreef:

  Fantastische site; ga inderdaad vooral door!

  (2)
 3. Marc Marc schreef:

  Redactie bedankt voor het vele werk, de site is er nog aantrekkelijker en overzichtelijker door geworden.

  (2)