FsVisions wenst u fijne feestdagen!

Beste bezoeker van FsVisions,

De kerstdagen zijn in het zicht en het jaar 2015 nadert al weer zijn einde.
Daarom is dit het ideale moment om even kort terug te kijken op het bijna vervlogen jaar.

Dit jaar is er bij FsVisions veel gebeurt, zo hebben wij begin van dit jaar de overstap gemaakt naar de nieuwe website. De verwachtingen waren hooggespannen en deze zijn meer dan uitgekomen. Met dank aan al onze trouwe bezoekers hebben wij in het afgelopen jaar de bezoekersaantallen zien verdubbelen. Dankzij jullie input hebben wij FsVisions verder kunnen uitbouwen naar een sterke Nederlandstalige Flightsimulator website waarbij de bezoeker en het flightsimulator nieuws centraal staat.

FsVisions gaat ook het komende jaar door met het uitbreiden en optimaliseren van haar website om zo de optimale gebruikers ervaring te kunnen realiseren. Dit alles doen we natuurlijk niet alleen, daarom willen wij via deze weg graag van de mogelijkheid gebruik maken om alle bezoekers, partners en sponsoren hartelijk te bedanken voor hun vertrouwen in FsVisions. Wij stellen alle reacties, suggesties, tips en opmerkingen zeer op prijs en zien deze ook in 2016 graag tegemoet.

Het jaar 2015 was op persoonlijk vlak voor velen van ons ook een bewogen jaar met afwisselingen tussen blijdschap en verdriet, hoogtepunten en dieptepunten. Dit jaar zullen we binnenkort achter ons gaan laten en kijken we alweer uit naar wat 2016 ons gaat brengen.

Wij wensen al onze bezoekers, partners en sponsoren fijne feestdagen en een voorspoedig Nieuwjaar!

 

Met vriendelijke groet,

Redactie FsVisions

 

 

1 Reactie

 1. Matthias schreef:

  Voor alle mensen die FsVisions mogelijk maken,

  Jullie ook het allerbeste gewenst alvast voor 2016, en fijne feestdagen!
  Reuze bedankt weer voor jullie inzet in 2015, op naar 2016! 🙂

  Mvg

  Matthias

  (11)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *