Released: Dovetail Flight Sim World

Dovetail Games heeft zojuist haar nieuwe flightsimulator Flight Sim World uitgebracht op Steam. Flight Sim World is verkrijgbaar via de Steam Store als early-acces game voor € 24.99. Zoals we overigens al eerder konden lezen wordt Flight Sim World gratis beschikbaar gesteld aan alle huidige bezitters van Dovetail’s Flight School. Deel jouw ervaringen met Flight Sim World onder dit nieuwsbericht!

3 Reacties

 1. Richard schreef:

  Ik heb deze sim omdat ik Dovetail Flight School heb. Deze had ik ge pre ordered, en ik ben/was niet erg positief over deze game. De performance en de graphics waren slecht.

  Mijn eerste indruk van FSW, is matig. De performance en de graphics zijn iets beter dan Dovetail Flight School, maar over het algemeen nog steeds slecht. Met een default aircraft en standaard scenery doe ik met moeite 40 FPS met 970 GTX.

  Op dit moment zie ik het niet echt als platform voor serious flightsimmer. Maar meer voor een casual simmer. Komt door de interface, de gameplay maar vooral (wat niet echt aan de game zelf ligt, meer door het beleid van DTG) dat third party add-ons ook verkocht moeten worden via DTG store/Steam.

  Er zit wel potentie in. Maar eerst moet de bugs en vooral de performance sterk verbeterd worden voordat ik het kan aanraden.

  (4)
  • Webmaster Webmaster schreef:

   Bedankt voor het delen van je ervaring Richard. Hier zullen andere simmers veel aan hebben.

   (0)
 2. Ruud schreef:

  Dit is gewoon een slap aftreksel van MS fight!
  Het is niet vooruit te branden.
  Jammer een gemiste kans

  (0)