We zijn benieuwd

Beste bezoekers van onze site,

Ten eerste hopen we dat het gezien de omstandigheden goed met jullie gaat.

Velen van ons en u zitten nu veel meer thuis, en precies hier gaan onze vragen aan jullie over.

”Wij zijn erg benieuwd of jullie nu meer tijd besteden aan het flightsimmen, en of jullie de enigste thuis zijn of dat er nu juist meer gezinsleden achter de stuurknuppel kruipen?”.

 

We zijn benieuwd naar alle reacties!

P.s. Tips aan elkaar zijn natuurlijk ook welkom in jullie antwoorden, misschien heeft iemand wel een idee voor een geweldige vlucht! 😉

 

M.v.g.

 

team FsVisions.

 

15 Reacties

 1. klaas schreef:

  Ik ben nog geen minuut thuis geweest door deze rot virus. Ik heb, wat ze noemen, een vitaal beroep. Gewoon minimaal 40 uur aan het werk. Het is eigenlijk niet eens zoveel anders voor mij dan in “normale” tijden. Wel leuke vragen trouwens, hopelijk reageren er simmers.

 2. Matthias schreef:

  Hoi Klaas,

  Heel veel succes met werken! RESPECT!
  en bovenal, blijf gezond!

  Dank je! We doen ons best 😉

  M.v.g.

 3. Wim van Dijk schreef:

  Ik vlieg wel wat meer. Maar dan vooral op mijn tweewekelijkse vrije dag. ‘s Avonds ben ik gaar van alle video-overleggen en intensief computergebruik. Ik kan dan even geen scherm meer zien.

 4. Matthias schreef:

  Heel begrijpelijk Wim!

 5. Arthur schreef:

  Zoals sommigen al weten heb ik ook een vitaal beroep en hierdoor geen extra vrije tijd. Binnenkort tientallen beademingsmachines in orde maken, die door het VWS zijn besteld. Ik probeer echter wel een beetje te vliegen om toch de nodige afleiding te krijgen. Op dit moment heb ik de MD80 opgepakt en probeer ik deze onder de knie te krijgen. Naar mijn mening de beste add-on die verkrijgbaar is.
  Wat een prachtig toestel is dit toch.
  Voor een goede tutorial:
  https://www.youtube.com/watch?v=PNdYwgCgz5Y

  • Matthias schreef:

   Hoi Arthur,

   ”Fly the Maddog X” is inderdaad geweldig, ken je overigens ook de rotate MD-80 voor X-Plane? Deze vlieg ikzelf vaak en is ook erg goed.

   M.v.g.

   Matthias

 6. arthur schreef:

  Vreemd, er zijn hier veel reacties verdwenen….

  • Webmaster schreef:

   Reacties met linkjes/URL’s worden door ons eerst handmatig goedgekeurd. Daarmee houden we Spam berichten zoveel mogelijk buiten de deur. Overigens gaat het maar om 1 reactie zover ik kan zien.

 7. Matthias schreef:

  Inderdaad ArthurGeen idee hoe dit kan. Zal er achteraan gaan

 8. Fred schreef:

  Bijna elke dag, ben gepensioneerd, dus al veel tijd en niet alleen omdat we nu meer gedwongen thuis moeten blijven.

  Milviz DHC2 Beaver fladdert met mij door Europa, gebruik prepared v4 ( hoe lang nog?) en veel ORBX scenery.

 9. C. schreef:

  Minder ivm met vitaal beroep. Daarbij vlieg ik in de lente/ zomer sws stuk minder. Vind het dan echt zonde om binnen te gaan zitten.

  En ehhh… ‘’real as it gets” er valt überhaupt stuk minder te vliegen …:-)

  Pps. Heeft men al gezien dat op s hol een tweetal vliegtuigen echt zo geplaatst zijn alsof ze ready for TO zijn. Één op de baan en één behind the line.

 10. Malte schreef:

  Ik heb een beetje hetzelfde als Wim van Dijk. Na alle online overleggen en mijn gewone werk kan ik even geen computer zien. Het liefst pak ik dan even de motor om even uit te waaien. Soms ga ik ook even vliegen, maximaal twee uur, bij voorkeur met de 747 van PMDG. Het biedt afleiding en ik jan genieten van de geweldige sim en het uitzicht en dat wordt met de komst van 2020 alleen maar mooier.

 11. Matthias schreef:

  Hoi Malte,

  MSFS 2020 gaat zeker heel veel nieuws en mooist brengen,ook het vernieuwde X-Plane V11.50+ (Vulcan engine) is echt geweldig en zet velen van ons aan het denken ”Hoe zal X-Plane V12 eruit gaan zien?” 😉