ActiveSky P3D open beta verschenen voor Prepar3Dv4 en Prepar3Dv5

Met dank aan Theo Legters voor de tip; HiFiSim heeft een nieuwe open beta uitgebracht van hun product voor Prepar3Dv4 en Prepar3Dv5. De nieuwe naam is ActiveSky P3D. Bestaande gebruikers kunnen meedoen aan de open beta, en mogen dan ook gratis overstappen naar deze nieuwe versie. Ook ACSA (Active Sky Cloud Art) is bijgewerkt met een open beta, zodat P3Dv4 en P3Dv5 gebruikers nu met deze tool aan de slag kunnen!

Gebruik je ook Navigraph? De FMS Datamanager herkent de nieuwe versie nog niet, maar je kunt eenvoudig handmatig je NavData kopiëren naar de map van ActiveSky P3D.

Je kunt de open beta hier downloaden.

2 Reacties

  1. klaas schreef:

    Ik had hem vanmorgen al voor ik naar het werk ging gedownload en geïnstalleerd. Vanavond maar kijken hoe het geworden is in p3dv5 met as3d of hoe het ook heten mag tegenwoordig. Wel onvoorstelbaar dat mijn stokoude licentie nog steeds geldig is. Echt super!!!!

  2. Arthur schreef:

    Ja, dat verbaasde mij ook. Ik vind al die benamingen wel verwarrend langzamerhand. Ik geloof dat deze versie nu 64 bits is en ondanks dat het een beta is verliep m’n vlucht stabiel.