Captain Sim geeft 50% korting

Speciaal voor de mensen die met Prepar3D vliegen, heeft Captain Sim een korting van 50% op alle Prepar3D (versie 4 en 5) producten. De actie loopt al sinds gisteren, en loopt door tot 22 november 18 uur UTC. Grijp nu je kans om een Captain Sim add-on voor half geld te kiezen! Meer info is hier te vinden.

3 Reacties

 1. Peter Hougardy schreef:

  Sorry maar ik zie de 50% korting nergens! De korting is maar 30% voor 757 base package voor P3DV5……$99.99 vs $70.70? Of kijk ik verkeerd?
  Dank voor de tip.

 2. Tino schreef:

  Sorry Peter en andere bezoekers,
  Door persoonlijke omstandigheden die ik hier niet zal vermelden, heb ik het persbericht niet goed gelezen. Het is tot maximaal 50% korting. Er zijn dus ook producten die minder of geen korting geven. Fout geheel aan mijn kant waarvoor mijn excuses. Herstellen heeft geen zin meer, de actie is inmiddels afgelopen.

 3. Peter Hougardy schreef:

  Tino, geen probleem – ik dacht al zoiets . Bedankt voor je reactie. Wellicht komt CaptainSim nog wel met een betere actie! Deze actie was verre van aantrekkelijk
  Groeten,
  Peter