FS Traffic van Justflight voor MSFS

Ben je het alleen vliegen in MSFS zat, maar is online met anderen vliegen niks voor jou? Dan is het mooi te weten dat Justflight werkt aan het programma FS Traffic. Daarmee vlieg je nooit meer alleen, zijn vliegvelden “bevolkt”. Op dit moment wordt er aan het programma gewerkt, en moeten we het doen met de beelden die Justflight vrijgeeft. Dat is nu een video. Kijk en geniet van al het moois wat binnenkort in MSFS te zien kan zijn. Klik voor de video op YouTube hier.

4 Reacties

 1. Hans1961 schreef:

  Hoi allemaal,

  Ik hoop niet dat Justflight net zoals bij hun versies voor Prepar3D een halfbakken product afleveren….
  Ik heb in het jaar 2021 oeverloze berichten en tickets verzonden om het veld Berlin Brandenburg EDBB correct in hun systeem te krijgen….
  Bij de bovengenoemde versies bleef Berlin EDBB maar op Schönefeld EDDB staan terwijl Berlin Brandenburg al lang in gebruik was….
  Ik kreeg handouts om in XML en CSV files een correctie toe te passen…..
  Dit is natuurlijk niet de juiste manier om fouten op te lossen….
  Er had natuurlijk gewoon een update moeten komen….

  We blijven het monitoren…….

  Hans

  • Bram Stikkel schreef:

   Ja, helemaal mee eens. Dit soort verschijnselen heb ik ook ervaren en het klopt gewoon niet.
   Uitbreidingen mag je als ontwikkelaar laten zitten, als je er geen zin in hebt, maar fouten moet je er zo snel mogelijk uithalen.

 2. Bram Stikkel schreef:

  Wat ik trouwens ook erg jammer vind van dit soort commerciele addons, is dat er nauwelijks of niet aandacht wordt besteed aan GA traffic = vliegverkeer en geparkeerde toestellen op alle kleinere vliegvelden.
  Is minstens zo leuk om te zien en ontbreekt bij veel van deze categorie addons.
  En het ‘zelf aanvullen’ van vluchten is nou juist iets wat ik niet zie zitten en wat ook veel te veel werk is voor alle vliegvelden. De reden dat ik iets commercieels koop, is nou juist dat ik niet zelf hoe te rommelen maar gewoon kant en klaar geïnstalleerde airtraffic heb.

 3. Erik schreef:

  Je kunt ook gewoon AIG gebruiken. Ze hebben een handige installer en alle vluchtplannen/liveries worden gratis onderhouden… Hier zit ook GA bij en het werkt ook nog eens met on-line AI.

Toggle Dark Mode