FSUIPC 6.0.3 voor Prepar3D v5

John Dowson heeft zijn overbekende utility FSUIPC inmiddels aan Prepar3D v5 aangepast en uitgebracht. FSUIPC is de utility die diverse hard en software met de flightsim verbind. Soms komt het als gratis uitvoering met een addon mee, alleen gericht op die betreffende addon. Wil je alle functionaliteit, zoals het kunnen calibreren van joysticks ed, dan kun je de volledige versie bij simMarket kopen voor €36,29.  FSUIPC versie 6.0.3 werkt ook met P3Dv4.*

7 Reacties

 1. Arthur schreef:

  Als je al een oudere versie hebt dan is de update ongeveer 12 Euro. Deze wordt automatisch toegekend als je V6 bij simmarket koopt en je hebt de vorige versie daar ook gekocht.

 2. klaas schreef:

  Hoi, zit er ergens een update knop of is het even opnieuw downloaden en installeren?

 3. Arthur schreef:

  Nee, gewoon aankopen in Simmarket. Zij berekenen de korting automatisch door als je daar al een eerder gekocht exemplaar hebt staan. Het is een kwestie van opnieuw downloaden en installeren.

 4. Tino Broekstra schreef:

  Bedankt voor de aanvulling Arthur.

 5. Arthur schreef:

  Graag gedaan hoor. We zijn hier om elkaar te helpen.

  Let goed op dat je tijdens het registratie proces je naam goed invult. In versie 5 is dat bij mij: Arthur van Ancum. Bij versie 6 hebben ze er van gemaakt: Arthur van_Ancum. (let op de underscore)

  Gelukkig kun je beide namen invullen in het registratieveld. Dat wijst zich vanzelf.