Gratis Super Cub Extreme P3D V5

Ontwikkelaar Flight-Replicas deelt uit, voor alle Prepar3D V5 gebruikers stellen ze gratis hun Super Cub Extreme beschikbaar. Wees er snel bij want ook deze addon zal in de toekomst weer gewoon payware zijn. U download dit stoere kistje hier. Er is overigens genoeg ruimte om een rugzak, tentje en een hengel mee te nemen. 🙂 Happy Bushflying everybody!.

4 Reacties

 1. klaas schreef:

  Hoi hoi, gaat er ook bij, dank je wel. Is maar een kleine stap van de 747-8 naar de Super Cub Extreme :).

 2. Matthias schreef:

  Hoi Klaas,

  Graag gedaan! P.s. je kunt nog altijd proberen
  met de Cup op de vleugel van de 747-8i te landen, beter nog “andersom” 😉

 3. Theo Legters schreef:

  Vandaag ook (met lekkere korting) True Earth GB Midden en Noord aangeschaft, dus dat wordt lekker VRF’en met deze kleine man. Ik moet zeggen: er worden toch in deze periode van gedoe mooie aanbiedingen gedaan door de diverse leveranciers en ontwikkelaars. Fijn! En daarbij ook nog de 747 in MSFS – mooie tijden ondanks alles…
  Ook mooi dat jullie op FSVisions nu vaker fraai nieuws plaatsen. Dank!

 4. Matthias schreef:

  Hoi Theo,

  Gefeliciteerd met je aankopen! Ikzelf heb deze scenery’s ook en blijf ze geweldig vinden! Ook de X-Plane V11+ versies zijn een aanrader mocht je deze sim ook gebruiken. Met name binnen v11.50+ (Vulkan engine) zijn ze adembenemend te noemen. Graag gedaan overigens! Fijn dat je er blij mee bent. We zullen ons best blijven doen. Fijn weekend!