Ilumium Simulation Slovenia X

Slovenië is klein, dichtbebost en bergachtig en tot voor kort was het een vrij onbekende bestemming in de flightsim community. Het eveneens vrij onbekende Ilumium Simulation heeft de scenery Slovenia X ontwikkeld voor gebruikers van FSX, FSX SE en Prepar3D. Mocht je ooit een realistische VFR vlucht boven de Adriatische Zee hebben willen maken, nu is dat mogelijk.

Volgens de productbeschrijving biedt Slovenië X een landclass omzetting van de 20.273 vierkante kilometer grote staat, fotorealistische steden en regionale autogene steden, plus talrijke bezienswaardigheden.

Er is ook een pakket Slovenia X Airports met meer dan 40 luchthavens en vliegvelden dat apart of als bundel kan worden aangeschaft. In de toekomst willen de ontwikkelaars hun product verder ontwikkelen en passende updates publiceren, zoals in het forum te lezen is.

Slovenia X is hier verkrijgbaar en kost €36,60 als losstaande scenery addon en €49,50 als bundel in combinatie met Slovenia X Airports. Slovenia X Airports kan ook los worden gekocht en kost dan €12,90. Een video van het gehele gebied en een uitgebreide lijst met features kan hier ook bekeken worden.

 

2 Reacties

  1. Bram Stikkel schreef:

    Voor zover ik begrepen heb op hun site, bevat Slovenia X alléén geen luchthavens.
    Voor de veertig Sloveense luchthavens passend in Slovenia X, dien je ook het pakket Slovenia X Airports erbij aan te schaffen.
    Samen – Slovenia X + Slovenia X Airports – kost het dan ongeveer 50 euro