Majestic Software licht plannen voor MSFS 2020 toe

Majestic Software heeft de plannen voor de nieuwe Microsoft Flight Simulator toegelicht. Het team geeft aan dat het “blij is om te zien dat Microsoft zich weer in de Flight Simulator arena heeft gewaagd”.

Tot nu toe hebben ze nog geen tijd aan de nieuwe sim besteed omdat ze geen toegang hebben gehad tot de simulator tijdens de bèta-  en alpha fase. Ze geven echter wel aan een aantal van hun producten naar de nieuwe simulator te gaan brengen.

In hun eigen woorden gaf het Majestic Software team op het support forum het volgende aan:

We waren niet actief betrokken bij het alpha of beta testproces dus we hebben niet veel inzicht in de werking van het platform, we hebben geduldig gewacht op een SDK, maar zullen meer dan waarschijnlijk moeten wachten op een officiële versie voordat we bepalen hoe we verder gaan. Dat gezegd hebbende, we kunnen en zullen geen tijdsbestek aangeven wanneer de Q300 of Q400 de MSFS 2020 arena zal betreden, maar we zullen zeker met de PILOT, PRO en TRAINING Editions gaan deelnemen aan deze revolutionaire nieuwe sim.

 

Natuurlijk blijven we deze ontwikkelingen hier bij Fs Visions volgen en we laten je weten wanneer er iets nieuws te melden is.

2 Reacties

  1. Avatar Matthias schreef:

    Geweldig nieuws! De Q400 is en blijft een van de beste add-ons op de markt.

  2. Avatar Marc schreef:

    Dank je Matthias voor je antwoord, het is inderdaad een geweldige study level add-on