Microsoft Flight Simulator: Update 25 november

Microsoft en Asobo hebben op de web site weer een wekelijkse update gemaakt. Hieronder vind je een korte samenvatting.

 

Partnership Series: Introducing Honeycomb

 

 

Development Roadmap

 

Feedback snapshot

 

SDK
Hier wordt ook nog druk aan gewerkt, met name de DevMode heeft een aantal verbeteringen gekregen met de komst van Update 7. SimConnect heeft een aantal verbeteringen gekregen ten behoeve van AI.

 

Third Party Update
Er zijn nu 214 vliegvelden beschikbaar (27 nieuwe sinds deze week). Nog 48 zijn er aangekondigd en daarnaast zijn er nog 118 in ontwikkeling. Een mooi aantal van 380! Qua vliegtuigen gaat het minder hard, maar er zijn er zeker zo’n 85 bekend (9 uitgebracht, 56 aangekondigd en 20 nog niet aangekondigd).

6 Reacties

 1. Lander schreef:

  Ik las ook dat de volgen world-update de UK zou zijn. Begint wel een beetje jammer te worden als je al de london-pack aangeschaft hebt.

  • Erik schreef:

   Klopt, volgende update omvat het Verenigd Koninkrijk. Maar dit is uiteraard meer dan alleen Londen. Ook heeft Microsoft aangegeven 3rd party developers niet te veel in de weg te willen zitten. Ik denk ook niet dat ze alle POI’s voor Londen zullen toevoegen zodat het Orbx pack overbodig wordt. In het hele land zullen er landmarks bijkomen…

   • Lander schreef:

    Dus het is dan toch waar dat Verenigd Koninkrijk en Europa gesplitst zijn!!! 😀

 2. Cristian schreef:

  Vraag me toch af waarom de sceneries wel als paddestoelen uit de grond schieten en de vliegtuigen van kwaliteit achter blijven. Om die reden en de vele bugs nog steeds geen overstap naar MSFS gemaakt.

 3. Loek schreef:

  Zou de overstap wel maken. Leuk juist om mee te doen aan deze ontwikkeling. Ben het ermee eens op te passen met aanvullende pakketten. Zo kocht ik Corfu en echt z’n geld niet echt waard.

  Komt er een meer gedetailleerde EHAM uit? En extra Cessna CJ4?

 4. Loek schreef:

  Niet Corfu maar Rodos heb ik gekocht.