Mogen wij even uw aandacht?

Beste bezoeker van FsVisions, Al ruim 11 jaar is FsVisions een begrip in de Flightsimulator wereld. In deze achterliggende jaren is FsVisions uitgegroeid tot een volwassen platform met honderden bezoekers per dag. FsVisions draait volledig op vrijwilligers. Stuk voor stuk gepassioneerde mensen die zich geheel belangeloos in zetten zodat de Nederlandse markt op de hoogte blijft van al het Flightsimulator nieuws wat dagelijks tot ons komt.

Uiteraard willen deze mensen graag nieuws, reviews, handleidingen en andere artikelen blijven plaatsen. De laatste periode merken wij echter dat de werkzaamheden voor deze vrijwilligers sterk aan het oplopen zijn. In combinatie met veranderingen in werk en privé situaties blijft het een kwestie van zeer goed plannen om tussendoor en in de spaarzame vrije tijd artikelen te plaatsen. Vandaar ook onze vacature op de startpagina voor het werven van nieuwe redactieleden.

Diverse keren is er inmiddels een oproep gedaan, maar helaas nog zonder gewenst resultaat. De nood is vrij hoog en via deze weg willen wij daarom een beroep op jullie doen. Wie o wie wil ons team komen versterken om daarmee iets voor de Flightsimulator community terug te doen? Reageren kan direct via de onderstaande link. We kijken uit naar je reactie!

Gezocht: Enthousiaste Editors

1 Reactie

  1. Richard schreef:

    Ik had graag gewild. Helaas laat mijn Nederlands heel soms wel is te wensen over. En, helaas, is mijn privéleven veel te hectisch op dit moment door privéomstandigheden.
    Hopen dat er toch iemand zich geprikkeld voelt.