Nieuwe redacteuren FsVisions

Recent plaatsten wij een oproep voor nieuwe redacteuren voor FsVisions. Dit gezien de toenemende populariteit van Flight Simulator en daarmee ook de drukte op de FsVisions redactie. Vandaag kunnen wij het mooie nieuws melden dat er maar liefst drie nieuwe redacteuren aangenomen zijn in de achterliggende dagen. Het gaat om Taylan, Stefan en Pascal. Zij zullen het huidige FsVisions team komen versterken en een waardevolle bijdrage gaan leveren in onze nieuwsvoorziening. Met deze uitbreiding hopen wij onze trouwe bezoekers nog beter van dienst te kunnen zijn.

10 Reacties

 1. Fred schreef:

  gefeliciteerd, leuk jullie site klik ik elke dag ff aan. Ga eens achter nieuwe vliegtuigen voor MSFS aan, ik mis mijn Milvis/Beaver zo. Groetjes.

 2. RC schreef:

  Fijn dat het gelukt is en er nieuwe redacteuren bij zijn.
  Maar……
  Waar lees ik nou op deze site wie de redacteuren zijn ? Wie is de generaal ? Welke personages zijn actief ?
  Ik mag aannemen dat deze nieuwellingen ook een achternaam hebben.
  Graag enige duidelijkheid hierover.

  • Webmaster schreef:

   We werken nog aan een pagina met deze gegevens over het FsVisions team.
   Het team bestaat op dit moment uit totaal 9 redacteuren waaronder ook de oprichter en een webmaster. Voor dit bericht zijn achternamen niet direct relevant. 😉

  • Bram Stikkel schreef:

   Ach, RC, waarom zou je van de redacteuren vragen, ook hun achternaam te geven. Kan me best voorstellen, dat de redactie dit op deze manier wil doen. Het maakt toch niets uit voor het genieten van de stukjes.

 3. Wim schreef:

  Top dat er redacteuren bijkomen. Fantastische site met steeds de laatste nieuwtjes. Wat ik wel hoop is dat er ook een kritische noot bijkomt. Daarmee komt de site pas op echt niveau. Best lastig lijkt mij, want je moet wel weten waar je over schrijft. Een uitgebreid testrapport is mooi, maar praktisch niet altijd te doen en hoeft ook niet altijd.
  Succes

  • Webmaster schreef:

   Dank voor je reactie Wim, wat betreft de kritische noot daar zijn de reviews voor. Voor alle andere nieuwsberichten schrijven wij neutraal en objectief zoals in de journalistiek over het algemeen de standaard is.

 4. Wim schreef:

  Jammer, was net dat stukje geweest om tot de top te behoren. Gr

 5. Bram Stikkel schreef:

  Gefeliciteerd met de uitbreiding van de redactie.
  En Taylan, Stefan en Pascal: succes met jullie nieuwe uitdaging!

 6. Matthias schreef:

  Prachtig om te zien wat we toch een gezellige en enthousiaste club zijn, mooi! 🙂