NL2000 Versie 4.08

Er zijn een aantal nieuwe files voor NL2000 uitgekomen. Zo is er een nieuwe installer met versienummer 4.0.74. Ook is er een nieuw traffic file met versienummer 4.08 Hierbij is er onderscheid tussen een P3D file en een FSX file. Verder zijn er een aantal vliegvelden ge-update. Betreffende velden zijn: Axel, Ameland, Budel, Maastricht-Aken, Deelen, De Peel, Drachten, Eindhoven, Eelde, Gilze Rijen, Hoogeveen en Middenmeer. Allen nu op versie 4.08
Meer informatie en downloaden via de website van NL2000.

3 Reacties

 1. Avatar Daan schreef:

  Ligt het aan mij, of is v4.08 al een tijdje uit? Op de site van NL2000 staat geen nieuws over een update, en de versienummers van 4.08 die al uit waren zijn voor het laatst geüpdatet op 5 juni 2016.

  • Tino Broekstra Tino Broekstra schreef:

   Je hebt gelijk, versie 4.08 is idd al sinds midden juni uit.
   FsVisions wordt door een heel klein team (2 personen doen het naast het dagelijkse werk doen) gemaakt. Niet alle websites die van belang kunnen zijn, worden dagelijks bezocht. Niet alle ontwikkelaars nemen de moeite om een persbericht uit te brengen waardoor we op tijdig op de hoogte gesteld worden van een nieuwe release.
   Aangezien NL2000 niet wekelijks met updates komt, en die geen persbericht aan ons gezonden hebben, hebben we de release van versie 4.08 gemist in juni. Afgelopen weekend kwam ik het toevallig voorbij. Er vanuit gaande dat ik niet de enige ben die het nieuws gemist heeft, heb ik er alsnog een nieuwsbericht van gemaakt. Op die manier kan iedere bezoeker van FsVisions op de hoogte zijn van versie 4.08 ook al zijn we een maand na de release.

   Hopelijk is het zo een beetje duidelijk waarom sommig nieuws soms pas later op de site te vinden is.
   Uiteraard mag je altijd het tipformulier invullen als je nieuws tegenkomt wat je nog niet op FsVisions hebt gelezen. Samen kunnen we meer dan alleen!