Oplichters actief binnen de FS gemeenschap

Via meerdere wegen kregen we informatie dat er een groep(je) oplichters actief is in de FS gemeenschap. Onder de naam fs-addons.com biedt men producten aan die als freeware op de markt zijn verschenen. Deze oplichters willen dus dat jij hen gaat betalen voor werk wat ook gratis op het internet te vinden is. Voor het gemak “vergeten” deze oplichters om de originele maker te noemen.  Ze doen dus alsof ze deze producten zelf maken.
Wij van FsVisions vinden deze vorm van oplichting diep triest. We willen jullie dan ook waarschuwen voor deze praktijken. Hou je ogen dus goed open en koop alleen software bij bekende webshops.

4 Reacties

 1. Matthias schreef:

  Dank dank dank!

  P.s. De site lijkt inmiddels uit de lucht te zijn?

  M.v.g.

  Matthias

 2. Matthias schreef:

  P.s. Ik heb direct ook een waarschuwing op onze site gemaakt. Natuurlijk wel met een verwijzing en linkje naar jullie site:

  https://www.simflight.nl/2018/12/12/waarschuwing-4/

  • Matthijs schreef:

   Bedankt! Een waarschuwing is zeker op zijn plaats in dit geval, al begrepen wij dat de site inmiddels wel al offline is gehaald.

 1. 12 december 2018

  […] Via meerdere wegen kregen we informatie dat er een groep(je) oplichters actief is in de FS gemeenschap. Onder de naam fs-addons.com biedt men producten aan die als freeware op de markt zijn verschenen. Deze oplichters willen dus dat jij hen gaat betalen voor werk wat ook gratis op het internet te vinden is. Voor het gemak “vergeten” deze oplichters om de originele maker te noemen. Ze doen dus alsof ze deze producten zelf maken. Hier het linkje zelf. […]