Plannen DCS in 2019

Eagle Dynamics heeft zijn plannen en projecten voor 2019 gepubliceerd. Op vier januari kwamen ze al met de plannen voor de vliegtuigen en helikopters waar ze dit jaar aan gaan werken. Daarin staan een aantal interessante ontwikkelingen zoals de RAZBAM Mig-19P die eind deze maand uit komt. Ook de MI-24P Hind, P-47D Thunderbolt, de Havilland Mosquito FB Mk.VI en de Fw 190 A-8 Shrike worden gemeld al zijnde “in ontwikkeling”.

Opvallend leuk nieuws is de aankondiging van de F-16C waar ze al mee bezig zijn. Daarbij komt ook de F-16CJ Block 50 variant, vanwege zijn grotere aanbod van (modernere) wapens en systemen.

Tevens kwamen ze met een nieuwsbericht over de niet-vliegtuig projecten. Daarin werd vermeld dat ze bezig zijn met de Nimitz-class aircraft module op een “incredible level of detail” niveau. Wanneer dit project klaar is, zullen ze aan de Russische schepen werken. Ook is het doel om de ATC Radio-communicatie rondom de schepen te verbeteren. Wanneer dat klaar is, zijn de vliegvelden aan de beurt voor vernieuwde radio-communicatie.

Afgelopen jaar is de Persian Gulf Map voor DCS uitgebracht. Daar gaan ze dit jaar nog een aantal vliegvelden aan toevoegen, en daarmee wordt het de grootste map, van vliegveld tot vliegveld, in DCS World. Daarnaast gaan ze dit jaar werken aan twee nieuwe WW2 maps, een Syrië map, Falkland eilanden en een gratis map die later dit jaar bekend wordt gemaakt.

Verder wordt er gewerkt aan een Dynamic campaign en DCS World Online. Meer informatie kun je vinden op de website.