PMDG Update 20 november

Gisteren heeft PMDG weer een update vrijgegeven rondom de ontwikkeling van haar producten. De gehele aankondiging is hier te lezen. Hieronder een korte samenvatting, het is namelijk weer een flinke lap tekst…

 

PMDG NG3
PMDG werkt hard aan de NG3 voor Microsoft Flight Simulator, maar de voortgang is lager dan dat PMDG zou willen. Desalniettemin zijn ze enthousiast over het nieuwe platform. Release zal zeker nog een jaar gaan duren.

PMDG 777
Er zit een goede voortgang in een grote update van de 777 voor Prepar3D. De update is inmiddels ook in beta. Hopelijk komt deze in december beschikbaar. Kort daarop zal ook de 777-200ER uitbreiding beschikbaar, met zowel GE, PW als RR motoren. Ook de EFB zal onderdeel uitmaken van deze uitbreiding. Als onderdeel van deze update worden er in de code ook alvast voorbereidingen getroffen voor de 777X.

 

PMDG Global Flight Operations
De update van de 777 zal ervoor zorgen dat deze toestellen ook beschikbaar komen in GFO. Hiermee komt ook de eerste fase van de release dichtbij. De eerste producten die ondersteund zullen worden naast de 777 zijn de 737NGXu en 747 (allen voor Prepar3D).

Prepar3Dv5.1 HF1
PMDG voorziet geen issues met deze update. Er wordt wel gewerkt aan een aantal verbeteringen, maar deze hebben geen haast omdat de producten gewoon werken.