Update FSDreamTeam GSX

FSDreamTeam heeft nieuws naar buiten gebracht met betrekking tot GSX. Om te beginnen is er een bundel optie beschikbaar voor nieuwe GSX-gebruikers. GSX (basis) en de uitbreiding GSX 2 kunnen nu samen gekocht worden als een bundel. Deze bundel kost €46,10 en is hiermee goedkoper dan beide producten los aan te schaffen.

Daarnaast heeft het product GSX zelf ook een update ontvangen: autopilot-modus. In de autopilot-modus voert GSX alle instap- en servicediensten automatisch uit. Hierdoor hoeft de gebruiker zicht niet meer druk te maken om alle facetten van GSX, dit proces kan (na het uitvoeren van deze update) geheel automatisch verlopen.

FSDT heeft ook een kleine update uitgebracht voor KLAX. Alle posities op Terminal 1 zijn opnieuw genummerd zodat ze overeenkomen met de huidige status van eind 2018. Deze update is beschikbaar via de Live Updater van FSDT.

1 Reactie

  1. Bart schreef:

    Update heb ik reeds binnen en geinstaleerd. Hiervoor is de nieuwe installer nodig om de update en nieuwe komende updates te kunnen installeren