Thrustmaster pakt de ”BUS”

Het is bekend, Thrustmaster komt met een serie Airbus controllers. En dit doen ze zo te zien helemaal niet slecht. De prijzen voor deze producten liggen honderden Euro’s lager als b.v. de duurdere ”vergelijkbare” producten op de markt. De reden hiervoor is dat ze veel goedkopere materialen gebruiken (voornamelijk plastic). Het grote voordeel daarentegen is dat het nu voor veel meer simmers financieel haalbaar wordt om een prachtig stuk hardware te bezitten als het gaat om een Airbus setup. Nice! Alvast bestellen als pre-order? Dit kan gewoon in Nederland bij onze vrienden van de FlightsimWebshop:

Stick (79 Euro)

https://www.flightsimwebshop.com/en/thrustmaster-tca-sidestick-airbus-edition.html

Deze stick is overigens zowel links, als rechtshandig te gebruiken doormiddel van bepaalde delen om te wisselen.

TQ (104.90 Euro)

https://www.flightsimwebshop.com/en/thrustmaster-tca-quadrant-airbus-edition.html

 

 

 

Eerste indruk van Frooglesim:

5 Reacties

 1. Erik Erik schreef:

  Ziet er verleidelijk uit, maar worstel nog wel met al die controls. Ik vlieg af en toe met de 737, 787 en dan ook nog de Airbus A320… Dan heb ik een Airbus systeem, maar dat gebruik je ook alleen tijdens het taxien, take-off en landing. Rest van de vlucht staat alles toch op autopilot.

 2. Avatar Matthias schreef:

  Hahahaha! Maar dat is het hem nu toch juist? Het mooiste zijn de start en landingen 😉

 3. Erik Erik schreef:

  Heb de stoute schoenen aangetrokken en via FlightSimWebShop het complete pakket (sidestick + throttle) besteld. Helaas dus nog wachten tot september totdat ik ermee aan de slag kan… Hopelijk is MSFS2020 dan ook uit 😀

 4. Avatar Matthias schreef:

  Gefeliciteerd met jouw aankoop Erik! Het lijkt mij een mooie set, al helemaal voor de prijs. De eerste video reviews van de set staan al online o.a. op Youtube en de gelukkigen die de stick/set al hebben zijn hartstikke tevreden. Thrustmaster heeft weer een goed product neergezet. Veel plezier met de set gewenst alvast!

 5. Avatar Pascal schreef:

  Ik vind t erg gaaf, heb de throttle besteld en ben heel erg benieuwd.