Thrustmaster TCA Quadrant Add-on landt eind december

Thrustmaster heeft in een korte post op Facebook aangekondigd dat de TCA Quadrant Add-on vanaf 29 december beschikbaar zou moeten zijn in Europa. In Amerika en Azië zal deze add-on morgen al uit komen. Voorbestelllingen zijn nog niet mogelijk.

Zie onderstaande video voor een eerste impressie:

 

 

4 Reacties

 1. Lander schreef:

  Ze hebben hun kans verkeken…
  Had de set besteld maar bleef eeuwig duren. Heb de Honeycomb besteld en heb de Alpha een week later ontvangen en de Bravo is voor februari wat nog veel rapper is dan de Thrustmaster.

 2. FinalLight schreef:

  ze kunnen niet eens de quadrant leveren laat staan addons.
  bijna 3 maanden gewacht en heb ze nog steeds niet.

 3. Erik schreef:

  Ik heb dan geluk gehad denk ik. Bij flightsimwebshop besteld de dag dat hij te pre-orderen was. Ondanks verschuivende leverdata van september naar oktober naar november nu eindelijk 2 weken in bezit. Het was het wachten wel waard!

  Enig voordeel is wel dat als je de set eenmaal hebt de kinderziektes er wel uit zijn… Mappen in MSFS ging enorm makkelijk en initiële issues waren al opgelost met een firmware update. In het filmpje hierboven zie je ook nog wat issues met de throttle add-on, maar ik verwacht dat als Nederland aan de beurt is dat die zaken ook wel aangepakt zijn.

 4. Lander schreef:

  Ik zal het product zelf zeker niet afbreken. Ik heb het niet dus kan er ook geen oordeel over vellen. Maar ben achteraf toch blij dat ik mij bedacht heb. (Toch voor het moment 😉 )