Tip voor de P3D v5 gebruikers!

Oké geen tip zoals hier boven, maar zeker zo belangrijk. Veel aircraft addons blijken opeens te werken als je de volgende file even weghaalt uit de ”gauges folder” binnen de Prepar3D v5 map:

 

Windshield.dll

 

Delete deze maar niet, maar verplaats hem even in een tijdelijk mapje. (b.v. op je desktop). De Carenado en A2a addons werken nu prima, ook Aerosoft addons lijken nu te werken (A319/20 en 321 Pro). Meer gaan we morgen uitproberen. Graag vernemen wij of dit ook bij jullie werkt.

 

Fijn weekend allemaal!

 

M.v.g.

Het team van FsVisions.

3 Reacties

 1. klaas schreef:

  hoi, tnx voor de update. a2a 172 had ik al overgezet en doet het prima zonder die dll bestand. Ik gebruik Spad.next voor de yoke en de panels. Alles werkte weer in 1x. Net 3 1/2 uur gevlogen maar v5 is niet uit te krijgen in tegenstelling tot een aantal berichten elders en dat met “slechts” een 1070 videokaart.

 2. Matthias schreef:

  Hoi Klaas,

  Jij ook bedankt voor jouw reactie,
  Dat is goed nieuws, geniet ervan!

  M.v.g.

  Matthias

 3. Stephan Valcke schreef:

  Ik heb deze dll zelfs niet staan in mijn folder gauges. Hoe kun je de A2a trouwens installeren zonder installer? Ik ben de laatste 2jaren veel meer bezig met X plane dan met Prepar3d en ik ben blijkbaar al heel vergeten hoe het werkt binnen P3d.