//42 Juice Goose UTV

Sinds kort is van //42 een bijzondere uitbreiding beschikbaar, die wat vreemd is binnen een flightsimulator. //42 kennen we van de uitstekende utility FLOW, de Freedomfox bushplane en ook van enkele mooie scenery’s vooral gericht op de landschappen.

Deze Utility Task Vehicle (UTV), Juice Goose voorziet nml. in een autootje in 3 motor varianten en in 13 liveries. Je kunt er offroad allerlei stunts mee uithalen in de eveneens bijgevoegde 42GB Goose Bowl strand en duinen scenery, maar natuurlijk vooral NIET mee vliegen. Behalve heel kort als je volgas over de ramps rijdt😎.

De cano utility van Got-friends en sommige boten van andere developers zijn op het zelfde principe gebaseerd en kunnen we ons nog wel kan herinneren als leuk geintje om met je “mens best friends” lekker relaxed van het water te genieten. Deze leuke buggy-achtige autootjes vergen echter wel volledige concentratie om er fatsoenlijk mee te rijden en nee een autopilot zit er (nog) niet op.

Toch ziet het er allemaal goed uit en het rijden valt niet eens tegen, als we de meeste youtuber reviews mag geloven. Gas geven en remmen doe je met je rudder pedalen. Toch lijkt het ons dat stunts uithalen in daarvoor bedoelde programma’s zoals Dirt(rally) of MX daarvoor beter geschikt zijn.  Het verkennen van scenery’s op de grond met deze auto’s zoals bijv. de eveneens van //42 verschenen Campout, Sunset- en andere ranch- en bergscenery’s is dan wellicht weer wel leuker dan met de “drone” camera.

Meer info en te koop voor €18 op de site van  //42 hier.

Laat eens weten in de comments wat jullie vinden van een auto of boot in een flightsimulator.

Toggle Dark Mode