Gezocht: Enthousiaste Nieuws Editor

Altijd al interesse gehad in de ontwikkelingen op Flightsimulator gebied en vind je het daarnaast ook leuk om hierover te schrijven? Misschien ben jij dan wel de persoon die wij zoeken! FsVisions is in de afgelopen maanden zeer sterk gegroeid. Dat merken we niet alleen in de bezoekersaantallen maar ook op de redactie neemt de drukte flink toe. Daarom zijn wij op zoek naar een Nieuws Editor die ons team komt versterken en een waardevolle bijdrage kan leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van FsVisions.

 

Wie zoeken we?

Je bent een echte nieuwsjager die in staat is pakkende nieuwsberichten te maken en deze zo volledig en correct mogelijk te schrijven. Uiteraard heb je affiniteit met de onderwerpen waar FsVisions over schrijft. Je volgt nauwgezet alle ontwikkelingen binnen de Flightsimulator wereld en weet deze als geen ander op een enthousiaste wijze over te brengen op de bezoekers van FsVisions. Ook mensen zonder ervaring nodigen wij van harte uit om te reageren.

 

Meld je aan!

Lijkt het je wat om als Nieuws Editor aan de slag te gaan bij de grootste onafhankelijke Flightsimulator nieuws site van de Benelux? Meld je dan vandaag nog aan via de onderstaande link. Wij bieden je als redactielid van FsVisions een aantal hele leuke en zeer interessante voordelen. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier om je aan te melden!

 

Toggle Dark Mode