42SS – Sunset Strip

Voor de natuurliefhebbers onder ons is er bij //42 een nieuwe bush strip uitbreiding verschenen.

De strips zijn allemaal gelegen in de buurt van het Finley meer in California. Het ziet er allemaal weer prachtig uit zoals we gewend zijn van //42.

Ben je het landen met een straaljager op een carrier of het vliegen met een ingewikkelde airliner wel even zat en wil je het allemaal wat rustiger aan doen zodat je van het landschap en de natuur kunt genieten dan is deze nieuwe scenery mod zeker te bevelen. “Lastig” landen is het echter soms wel,  de strips zijn namelijk slechts vanaf een kant te benaderen (en dan maar hopen dat de wind goed staat….) maar met een goede “Bush-plane” moet het allemaal wel lukken. Zet de tijd op het moment van zonsondergang en de sfeer is precies passend aldus //42.  Als het landen niet lukt kun je het altijd nog proberen met een helikopter op een van de twee ook aanwezige helipads. Makkelijk is dat niet,maar wel anders😎 Oefening is meesterschap toch?

De strips hebben geen enkele service, geen rustruimten  geen stroom niets. Het is dus jouw alleen met de natuur. Hierdoor werkt de scenery natuurlijk prima samen met de campout utility van //42 zodat je tenminste wel je eigen kamp en slaapplek kunt inrichten en het allemaal nog wat sfeervoller wordt.

De mod is nog niet zichtbaar op OrbxDirect, (maar dat zal vast niet lang meer duren), wel is de mod al te koop op de site van //42  zelf voor 12 euro.

 

Toggle Dark Mode