Aeroplane Heaven Bulldog previews

De laatste tijd is het vrij schaars wat FSX en P3D nieuws betreft. Gelukkig weet Aeroplane Heaven daar vandaag wat verandering in te brengen met de aankondiging van de Bristol Bulldog Mk2A.

Ongeveer 15 jaar geleden produceerde Aeroplane Heaven een addon van de Bristol Bulldog Mk2A. Het werd een van de meest succesvolle producties en er is nog steeds veel vraag naar het  freeware model. 15 jaar later brengt Aeroplane Heaven je nu een geheel nieuw High Definition-model met een enorme hoeveelheid authentieke features. Alle klepversnellingen, stitch-veters, metalen, stoffen en rubberen onderdelen zijn gemodelleerd op basis van zorgvuldig onderzoek en aandacht voor detail.

Veel RAF-piloten die dit toestel vlogen in de jaren 1930 vochten in de Battle of Britain. De Bulldog was een van de laatste dubbeldekkers van de RAF en bevatte veel systemen en apparaten die de overgang mogelijk maakten van dubbeldekker naar eendekker-jager. Sterk en snel, piloten van die dag waren dol op dit vliegtuig. Helaas is er geen vliegend exemplaar meer te vinden. Met behulp van de nieuwste technieken heeft Aeroplane Heaven de definitieve hommage aan dit iconische en belangrijke vliegtuig gecreëerd. De previews van de Bulldog zijn via de onderstaande link te bekijken.

  Aeroplane Heaven Bulldog previews