Aerosoft Development Update

Tijdens de FSExpo heeft Aerosoft een update gegeven rondom de status van de verschillende lopende projecten. Zo heeft Aerosoft laten weten dat de release van de Airbus A320 Professional Serie voor Prepar3D V4 nog steeds op schema loopt. Ruim 80% van de code is inmiddels herschreven en de simulatie van dit toestel is zo realistisch mogelijk gemaakt. Verder zal er gebruikt gemaakt worden van TFDi True Glass en een Connected Flight Deck technologie.

Vervolgens kwam de A330 aan bod. Aerosoft heeft aangekondigd dat de release van dit toestel staat gepland voor september of oktober, nog even afhankelijk van hoe de ontwikkelingen verder lopen. Dit toestel zal beschikken over soortgelijke features als de Airbus A320 Professional serie.

Ook was er nog nieuws rondom de CRJ, binnenkort kunnen we Servicepack 1 verwachten en voor het einde van dit jaar zal Servicepack 2 ook nog verschijnen. Dit tweede servicepack zal daarnaast extra features met zich meebrengen zoals Trueglass en RealLight integratie.