Beta 137.9.0 met A320 Neo V2

Verassing vanmorgen bij het starten van de Sim, naast een reguliere update ook een nieuwe beta update 137.9.0. Grootse wijziging is wel dat de nieuwe inibuilds A320 neo versie 2 nu in de beta aanwezig is.

De performance is bij eerste testen (maar wel in combinatie met de tool AutoFPS) zeker niet slecht, beter dan Fenix, maar dat is ook wel logisch natuurlijk, want deze Neo is beduidend minder complex.

De NEO heeft natuurlijk ook andere motoren (LEAP) die zijn zuiniger en vliegt daarmee ook wat anders dan de Fenix.  Ook zijn de navigraph kaarten niet in de EFB beschikbaar zoals Fenix dat heeft. Vergeleken met de oorspronkelijke Asobo Neo versie is deze v2 van Inibuilds echter een hele vooruitgang en voor iedereen straks in de definitieve sim update gratis beschibaar.

Voor een beta preview klik hier voor een youtube video. Ook nog een in het duits hier.

De handleiding is hier te vinden maar na installatie ook in de “official/onestore/micosoft-aircraft-a320neo/resources/documentation” directory (die is overigens iets nieuwer….)

Verder is in de nieuwe beta nu ook het “window” probleem met opstarten opgelost is de CubCrafters XCUB nu geüpdatet met de nieuwe G3X en zijn er daarnaast via de World Hub weer een groot aantal vliegvelden verbeterd.

Benieuwd of het Asobo lukt om de definitieve versie dinsdag 26 mrt aanstaande uit te brengen. Het lijkt er wel op want deze versie draait bij deze redacteur (redelijk) stabiel. Dit in tegenstelling tot eerdere builds, die nogal wat CTD hadden…..

Dus als je niet kunt wachten om de nieuwe “Inibuilds A320Neo V2” alvast uit te proberen, activeer dan (geheel op eigen risico) deze beta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode