City update online

Keurig volgens schema is zonet de beloofde city update van MSFS online gezet. Normaal pas om 17:00uur smiddags, maar deze keer dus al om 12:00uur.

Deze update heeft zoals beloofd foto scenery van de franse steden, Amiens, Angers, Nantes, Nimes (foto) en Reims. Ook is het vliegveld LFPB Parijs Le Bourget onder handen genomen. Precies op tijd voor de vliegshow die daar nu van 19 tot 25 juni 2023 plaatsvindt, prima timing dus.

Als je de datum in MSFS in deze periode zet worden er ook wat objecten ( party tenten en tentoonstellingsunits) van dit evenement op het vliegveld geplaatst. Buiten die periode zijn die niet aanwezig.

Na de aanschaf in marketplace (gratis) is er in de content manager eerst een update van France en Benulux te downloaden van ong. 1GB en daarna nog een update van 3,25 GB.

Ga je deze zomer naar Frankrijk op vakantie dan is deze city update meer dan de moeite waard om de steden alvast in VFR te verkennen. Ook als je niet naar Frankrijk op vakantie gaat en lekker thuis blijft om te “simmen” trouwens, maar dat terzijde….