DCS 2.9.4.53549 update

Gisteravond 10 april is weer de periodieke update van DCS verschenen. Er is ook geen beta versie meer, maar meteen de off. versie. Daardoor vliegt iedereen met dezelfde versie, wat wel zo handig is op de multiplayer servers…

De lijst van aanpassingen, toevoegingen en verbeteringen voor de world, diverse mods en campains is weer erg lang. De verbetering dat de sim er niet meer uitklapt met Quest 2/3 gebruikers is wel de meest gevraagde en staat dan ook bovenaan.  Daarnaast is er nu ook een nieuwe campaign te koop voor de Mi-24P helikoptor nml. “Outpost”. Hiervoor heb je dan wel behalve de heli ook nog de Syrie map nodig. De aanschafprijs voor deze campaign is voor DCS begrippen ook fors nml $17,- (normaal kosten die $10-12). Zelf een eenvoudige “missie” maken in de sim met de editor blijft overigens voor de beginnende vliegers zeker aan te bevelen. Dit kost immers niets en je kunt het net zo moeilijk of makkelijk maken als jezelf wilt.

Kijk hier  voor de lange en volledige lijst met deze update aanpassingen.

De laatste weken is er ook een zakelijk verschil tussen Eagle dynamics en Razbam (een van de betere “mod” makers). Razbam gaf aan dat ze hun producten niet meer zouden updaten vanwege een verschil van mening over vooral wat financiële zakelijke afspraken. E.e.a ligt blijkbaar wat genuanceerder want inmiddels zijn beidde partijen weer in gesprek en wordt er naar een oplossing gezocht. Afwachten maar. Meer info hierover kijk o.a op reddit.

Toevallig kwam deze redacteur ook nog een 3 min tutorial tegen hoe je de AH64 van cold en dark naar vlieg klaar kunt maken. Kijk hier op youtube voor deze video.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode