DCS nieuwe campaign voor Mi-24p

DCS heeft gisteren de nieuwe update 2.9.1.14811 online gezet. Deze update bevat weer veel fixes en aanvullingen. Klik hier voor een volledige lijst. Ook wordt er hard gewerkt aan het oplossen van multiplayer server problemen. Opgelost zijn ze echter nog niet helemaal.

Meest interessant is dat er voor de Hind Mi-24p helikopter een nieuwe gratis campaign “Revanche” is toegevoegd. Hierin neem je deel aan vergelijkbare acties als in de “Revanche” campaign voor de Su-25. Deze keer als piloot van de Mi-24p met de volgende opdracht;

Volgens inlichtingenrapporten zijn er aanwijzingen voor een concentratie van Georgische militaire grondtroepen aan de zuidoostelijke kant van de rivier de Enguri langs KAHAT – OIREME – BASHI – RIKE. Ze proberen een opvallend echelon te creëren, bestaande uit de 2e MIB en versterkende eenheden. Ook de vijandelijke radiocommunicatie en het aantal radiocontroles is verhoogd. Om de onmiddellijke dreiging in de regio het hoofd te bieden, zijn de nodige versterkingen van bevriende troepen ondernomen, waaronder; de verplaatsing van een extra paar DCS: Mi-24P Hind aanvalshelikopters naar de vooruitgeschoven positie 2 km ten westen van ACHIGVARA (roepnaam “Skala”).

Veel vliegplezier mocht je de Hind bezitten, zoniet dan komt er vast nog wel een black friday of kerst actie met kortingen.

Edit, De herfst sale is inmiddels begonnen de Hind 24p is nu te koop voor 42 euro😎

Toggle Dark Mode