De E-Jets van Embraer komen er aan!

FeelThere leek al jaren in de vergetelheid te zijn geraakt, maar nu is de ontwikkelingsstudio weer terug, zo schreven onze collega’s van Flusinews.de.

Zoals het bedrijf afgelopen woensdag aankondigde, werkt het met Aeroplane Heaven aan de Embraer E-Jets (exclusief voor Prepar3D v4.4), die de gehele Embraer 170, 175, 190 en 195 series zullen gaan omvatten. Op de site van FeelThere stond te lezen:

We proudly announce a new EMBRAER project FeelThere has been busy working on.

Collaborating with Aeroplane Heaven the upcoming EMB productline for P3D4.4 will introduce a brand new model, flight dynamics and sound among the latest PBR rendering technology that will make the new Embraer jets functionally and visually stunning.

Volgens de ontwerpers zal de nieuwe versie van het regionale vliegtuig voorzien zijn van een gloednieuw model, inclusief Physically-Based-Rendering (PBR). HD textures, een verbeterde vluchtdynamiek en een nieuw geluidspakket zijn eveneens gepland. De eerste plaatjes toont FeelThere op hun eigen blog.

Embraer E-Jets van FeelThere zijn sinds december 2010 al beschikbaar voor FSX. Een echte aanpassing aan Prepar3D was echter nog niet gemaakt. In 2018 bracht het ontwikkelingsteam een compatibiliteitsupdate uit, waarvoor betaald moest worden. Het product bood echter geen nieuwe functies in vergelijking met de FSX-versie. Dat is met de introductie van deze nieuwe modellen niet langer het geval.