Developer live stream MSFS

Met wat vertraging 😉 op fsvisions.nl het nieuws over de laatste ontwikkelteam stream van MSFS van vorige week woensdag. De stream is hier te bekijken
Simupdate 15 moet nu dan toch eindelijk rond 7 mei verschijnen (oorspronkelijk zou die eind maart verschijnen). Deze update krijgt extra aandacht van het programmeer team omdat dit de laatse update voor MSFS2020 is dit jaar. De volgende update verschijnt pas begin 2025. Wel verschijnen er nog city en world updates en local legends. Update 15 voorziet in honderden verbeteringen, maar vooral het  verbeterde geheugen beheer, verbeterde performance, aangepaste ATC en live verkeer en de A320neoV2 zijn highlights. De bèta is allang te downloaden als je niet kunt wachten.

De volgende City update verbeterd vooral steden die er allemaal al inzittend danwel via flightsim.to al te downloaden waren in fotokwaliteit. Denk aan Barcelona, Madrid, Nice, Monte Carlo, Porto, en Stockholm. De performance van deze steden in de City update is meestal wel beter dan die van flightsim.to. Tegelijkertijd moet dan ook de local legend SC.7 Skyvan verschijnen. Gepland is e.e.a. voor eind mei.

Over MSFS 2024 weinig nieuws behalve dan dat Marketplace voor deze sim ook freeware zal ondersteunen en er twee nieuwe vliegtuigen van Inibuild inzitten, de Beluga en de A400M. Simconnect in MSFS 2024 blijft alle variabelen ondersteunen van MSFS 2020, zodat de meeste uitbreidingen die hiervan gebruik maken blijven werken. Ook werd er nog wat gediscussieerd over de water rendering en historisch weer. Hoewel er met geen woord over werd gerept is de verwachting van deze redacteur (gebaseerd op eerdere geruchten) dat de sim pas dit najaar verschijnt. Over water gesproken  //42 komt binnenkort met een addon SimFX die helikopter water waves en andere effecten voor flightsim 2020 beschikbaar maakt. Meer info hierover binnenkort. Klik hier voor een preview video.

Diegene die Topgun nog niet geactiveerd hebben, moeten dat snel doen want deze add one verdwijnt 25 mei uit de store vanwege copyright rechten. Als je hem dan hebt kun je deze add one wel blijven gebruiken!

Working title gaf een uitgebreide toelichting op de nieuwe g3x navigatie unit. Voorlopig zit deze alleen in de Xcub en twee andere vliegtuigen. Het is aan de vliegtuig ontwikkelaars om deze unit in hun vliegtuig te implementeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode