Drzewiecki Design Olsztyn-Mazury Airport uitgebracht

Drzewiecki Design heeft haar volgende Poolse bestemming gereed: Olsztyn-Mazury Airport (EPSY). Dit internationale vliegveld ligt in het noordoosten van Polen, nabij Szymany. De regio is met name interessant vanwege het Masurian Lake District. Deze regio omvat namelijk meer dan 2.000 meren uitgespreid over zo’n 52.000 km2.

De luchthaven vindt haar oorsprong in 1933, toen nog gelegen in Duitsland, enkelen kilometers van de Poolse grens. Na de oorlog kwam het vliegveld in handen van het Russische leger, en verlieten het veld dan ook in de herfst van 1945. Hierna werd het overgenomen door het Poolse leger en in de jaren 50 en 60 werd het vliegveld uitgebreid. Na de Koude oorlog verloor het vliegveld haar noodzaak en werd het verlaten. In 2014 is het geld met Europese subsidies opnieuw opgebouwd en in 2016 heropend. Op dit moment maken enkele low cost carriers en GA verkeer gebruik van het vliegveld.

Je kunt de scenery aanschaffen via simMarket voor €11. Orbx volgt binnenkort. Bekijk de features en een trailer hieronder.

 

Features:

  • High quality model of EPSY Olsztyn-Mazury Airport, featuring the up-to-date version with extensive details throughout the whole airport
  • FPS-friendly design, with epic night textures, dynamic lighting, and PBR materials
  • High definition mesh including exact runway profile
  • Performance-friendly interior modeling at terminal buildings and control tower, advanced night lighting, custom animations
Toggle Dark Mode