EHLE FS Weekend

Deze redacteur was er zondag niet live bij aanwezig maar heeft de diverse presentatie’s wel live kunnen volgen op o.a. FSelite. De eerste presentatie op zondag was van “Papa Hotel”, die, na eerst wat informatie over zichzelf te geven, uitgebreid inging op zijn nieuwe scenery van vliegveld lelystad voor MSFS, waar ook het Fs Weekend plaatsvond. Goed detail ook,  dat in zijn scenery het Aviodrome museum met de buiten opgestelde vliegtuigen geheel terug te vinden is.

De ondergrond is met ortho foto’s van 30 cm gedetailleerd, terwijl ook de nieuwe terminal in- en uitwendig volledig is gemodelleerd (maar nog geen personen, want immers niet in gebruik). Op de titelfoto is de oude oorspronkelijke schiphol terminal te zien, welke in het museum is herbouwd. In dat gebouw zaten overigens tijdens FS Weekend o.a zeer enthousiaste leden van de HCC (vlieg)club, die met alle geduld uitleg en demonstrates over hun flightsim apparatuur en programma’s gaven, inclusief de mogelijkheid om e.a.e zelf uit te proberen. Top.

Ook beloofde Papa Hotel dat de scenery volledig samenwerkt met GSX Pro.
De scenery gaat 15 dollar kosten op Contrail en komt waarschijnlijk ook beschikbaar op Marketplace en andere distribiteurs. Wanneer de scenery verschijnt bleef onduidelijk, maar lang zal dat niet duren is onze inschatting, want de scenery zag er al behoorlijk compleet uit.

Op flightsim.to is overigens ook een scenery te vinden van EHLE. Deze is zeker niet slecht en bovendien gratis, maar inmiddels wel al 2,5 oud.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode