Fenix a320 block2 update verschenen

Block 2 van Fenix is eindelijk verschenen. Na de aankondiging gisteren op discord is de update zonet (28-02 17:45uur) vanaf hun website te downloaden. De Fenix app. geeft het inmiddels ook al aan. Wat is er ook alweer verbeterd in de Fenix A320;

IAE motoren zijn nu te kiezen naast de standaard aanwezige CFM motoren, Vernieuwd 3d model voor cockpit, interior en exterior.

Het vliegtuig was al goed maar nu nog beter. Na de update moeten wel alle liveries opnieuw aangepast worden. Gelukkig hebben ze daarvoor een heel team met bekende namen zoals Atarium,Comet133,Enzo,Jviation,en Tavers ingehuurd. Inmiddels hebben die al zo’n 75 liveries gereed die na de relaese te downloaden zullen zijn. Maar de komende maanden zullen er nog veel meer volgen zo beloofd men.

Aan de EFB zijn o.a. Navigraph functies toegevoegd. Simbrief koppeling zat er al in. Wel kun je nu standaard de MCDU extern bedienen, bijv. op je tablet. Dat kon overigens ook al met een plugin  zoals bijv. de a320 remote. Daarvoor had je dan wel mobiflight en een extra “server” nodig.

GSX Pro kan nu vanuit de Fenix worden aangestuurd.  Ook dat kon echter al geautomatiseerd worden met bijv. de aparte plugin Fenix2GSX.

Daarnaast zijn er nu extra cabine (personeel en muziek) sounds toegevoegd  zoals FScrew die bijv. ook heeft.

Als je de Fenix in bezit hebt dus zeker een reden om deze update te downloaden. Heb je de Fenix a320 nog niet dan kun je hem hier  aanschaffen.

Zie hier  de (preview) video met de extra nieuwe functies.

De 319 en 321 met winglets komen overigens waarschijnlijk ook nog dit voorjaar, maar dat is weer een heel ander verhaal…..

Een changelog en quick start guide is hier te vinden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode