Flightsim Webshop bestaat 10 jaar

Het is al weer 10 jaar geleden toen we voor het eerst van de FlightSim Webshop hoorden. In die 10 jaar is er veel veranderd aan onze sims, en daar heeft Jeremy van de FlightSim Webshop altijd op ingespeeld. Niet voor niks staat de shop nog altijd voor kwaliteit en service. Ook verstrekt jeremy raag adviezen aan (beginnende)simmers.
Om het 10 jarig bestaan te vieren, kun je op 4 november  een afsluitend jubileum event bijwonen. Je moet je hier echter wel even voor registreren, aangezien de fysieke winkel niet heel groot is. Om iedereen die dat wil toch de kans te geven langs te komen, wordt er met tijdblokken van 2,5 uur gewerkt. Meer informatie kun je in het persbericht van de FlightSim Webshop viden, welke hieronder is geplaatst.

Dit jubileumjaar is een belangrijke mijlpaal voor ons en we willen graag samen met jou het succes vieren dat we in de afgelopen tien jaar hebben bereikt. Daarom organiseren we ter afsluiting van ons 10-jarig jubileum een Jubileum Event waarbij we ook jou graag uitnodigen!
Datum: zaterdag 4 November 2023
Tijd: 09:30-12:00 of 12:30 tot 15:00 of 15:30 tot 18:00 uur
Locatie: FlightsimWebshop, Groot Overeem 9-14, Renswoude
Koop je ticket voor € 7,50
Alle bezoekers ontvangen een FlightsimWebshop cadeaukaart t.w.v. € 12,50.
We werken tijdens dit evenement met tijdsblokken van 2.5 uur. Dit omdat de ruimte in onze showroom beperkt is en we de drukte zo willen spreiden. Meld je wel snel aan, want de beschikbaarheid is beperkt!
Het belooft een fantastische dag te worden vol vliegavonturen en geweldige deals. Hier zijn enkele hoogtepunten van het evenement:
  • Product demonstraties: probeer diverse flightsim-producten van onder andere Honeycomb, Next Level Racing, Thrustmaster, Turtle Beach, Varjo en Virtual Fly uit.
    Ontdek wat het beste bij jouw behoeften past en vraag deskundig advies.
  • Speciale acties en kortingen: profiteer van exclusieve kortingen en geweldige deals op een breed scala aan producten.
  • Presentaties: Jeremy (eigenaar van FlightsimWebshop) zal een presentatie verzorgen over de basisfuncties van de GNS530.
    Ook is er een presentatie over het maken van – en werken met – profielen met SPAD.next door ShoneyGaming.
  • Cadeaukaart t.w.v. € 12,50 voor alle bezoekers, ook online in te wisselen.
  • Goede bereikbaarheid: gratis parkeren voor de deur, binnen 10 minuten met het openbaar vervoer vanaf NS-station Veenendaal-De Klomp
We begrijpen dat normaal gesproken op deze datum het FlightsimWeekend in Lelystad plaatsvindt. Dit evenement is verplaatst naar het voorjaar van 2024, hierdoor is er geen reden om het FlightsimWebshop Jubileum Event te missen.

We hopen je op 4 november te zien voor een dag vol plezier, avontuur en vliegplezier!

Met vriendelijke groet,
Het team van Flightsimwebshop

Toggle Dark Mode