FSDG Teruel Airport uitgebracht

De meeste mensen zullen Teruel Airport (LETL), gelegen in het oosten van Spanje, niet kennen. Dat klopt ook, want deze voormalige militaire basis is vandaag de dag voornamelijk in gebruik als opslagplaats voor vliegtuigen. Hiermee is het een van de meest unieke luchthavens van Europa. Het droge klimaat hier tussen Valencia en Zaragoza maakt het de locatie om inactieve vliegtuigen langdurig te parkeren. Tijdens de COVID 19-pandemie stonden ruim 100 vliegtuigen van verschillende grote luchtvaartmaatschappijen geparkeerd op de vele parkeerplaatsen.

Tegenwoordig wordt de luchthaven voortdurend geüpgraded en uitgebreid, omdat deze nu dienst doet als onderhoudscentrum voor verschillende luchtvaartmaatschappijen. Tientallen vliegtuigen zijn luchtdicht afgesloten te zien, terwijl andere worden gestript of ontmanteld. In de nieuwe gigantische hangar kunnen twee A380’s worden geparkeerd en onderhouden, terwijl verschillende luchtvaartmaatschappijen hun ‘Superjumbo’s’ weer in actie roepen.

De Aeropuerto de Teruel herbergt ook de PLD Space Propulsion-testfaciliteit, waar raketmotoren voor het particuliere Spaanse ruimteprogramma worden getest.

Je kunt deze scenery nu aanschaffen via o.a. simMarket en de web site van FSDG. Bekijk alle features hieronder.

Features:

  • Accurate and realistic rendition of Teruel Airport, Spain (LETL)
  • Authentic light environment
  • Dozens of parked aircraft
  • MSFS technologies (dynamic lighting, reflective textures and more)
  • Optimized for great performance and visual results
  • Compatible with all known add-ons including GSX
  • Manual included

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode