Gezocht: Enthousiaste Editors

De groei van FsVisions blijft nog steeds onverminderd doorgaan. Dat is natuurlijk fantastisch nieuws maar ook op de redactie blijft de drukte toenemen. Daarom zijn wij (opnieuw) op zoek naar Enthousiaste Nieuws Editors die ons team komen versterken en een waardevolle bijdrage willen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van FsVisions.

 

Wie zoeken we?

Je bent een echte nieuwsjager die in staat is pakkende nieuwsberichten te maken en deze zo volledig en correct mogelijk te schrijven. Uiteraard heb je affiniteit met de onderwerpen waar FsVisions over schrijft. Je volgt nauwgezet alle ontwikkelingen binnen de Flight Simulator wereld en weet deze als geen ander op een enthousiaste wijze over te brengen op de bezoekers van FsVisions. Ook mensen zonder enige ervaring nodigen wij van harte uit om te reageren.

 

Meld je aan!

Lijkt het je wat om als Nieuws Editor aan de slag te gaan bij de grootste onafhankelijke Flight Simulator nieuws site van de Benelux? Meld je dan vandaag nog aan via de onderstaande link. Wij bieden je als redactielid van FsVisions een aantal leuke en interessante voordelen. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier om je aan te melden!

 

Toggle Dark Mode