Kom jij ons team versterken?

Altijd al interesse gehad in de ontwikkelingen op flight simulator gebied en vind je het daarnaast ook leuk om hierover te schrijven? Misschien ben jij dan wel de persoon die wij zoeken! FsVisions is in de afgelopen maanden zeer sterk gegroeid. Dat merken we niet alleen in de bezoekersaantallen maar ook op de redactie neemt de drukte flink toe. Uiteindelijk doen we het niet voor ons zelf maar proberen we gezamenlijk een waardevolle bijdrage te leveren aan de community. Dit zodat jij als bezoeker dagelijks beschikt over het laatste nieuws. Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar enthousiaste medewerkers die ons team komen versterken en een waardevolle bijdrage willen leveren aan de verdere groei en ontwikkeling van FsVisions.

 

Wie zoeken we?

Je bent iemand die in staat is pakkende nieuwsberichten, artikelen, handleidingen of reviews te maken en deze zo volledig en correct mogelijk te schrijven. Uiteraard heb je affiniteit met de onderwerpen waar FsVisions over schrijft. Je volgt nauwgezet alle ontwikkelingen binnen de flight simulator wereld en weet deze als geen ander op een enthousiaste wijze over te brengen op de bezoekers van FsVisions. Ook mensen zonder enige ervaring nodigen wij van harte uit om te reageren.

 

Meld je aan!

Lijkt het je wat om aan de slag te gaan bij de grootste onafhankelijke flight simulator nieuws site van de Benelux? Meld je dan vandaag nog aan via de onderstaande link. Wij bieden je als redactielid van FsVisions een aantal hele leuke en interessante voordelen. Liever eerst wat meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Klik hier om je aan te melden!