Gratis ТU-134А-3 van Churchella team uitgekomen voor X-Plane v11 en v12

De titel zegt het al, de prachtige en bovenal gratis ТU-134А-3 (NAVO-codenaam: Crusty) van Churchella team is uitgekomen voor X-Plane v11 en v12..

Over kwaliteit gesproken, de bijgeleverde sound pack is werkelijk fenomenaal te noemen aangezien we zelden zo’n goede kwaliteit soundpack tegen kwamen (Payware en freeware). Elke switch, vibratie en een sprekende F.O/Crew………..alles zit erbij! Hoe ze dit geregeld hebben? Twee van de ontwikkelaars vliegen daadwerkelijk op dit toestel en hebben hunzelf en een collega opgenomen naast de door hun andere opgenomen geluiden. Nice!

Aanrader…….neem eens plaats in de glazen neus voor een uitzicht wat te vergelijken is met dat van de B-17 Flying Fortress of…………………….van de eveneens wereldberoemde Millennium Falcon van Han Solo uit de Star Wars film reeks. Leuk feitje, de cockpit van de Millennium Falcon is daadwerkelijk afgeleid van de B-29 Superfortress…………..Heel gaaf!

”In totaal zijn er 852 Tu-134 vliegtuigen gebouwd. De toestellen zijn nog steeds intensief in gebruik in de voormalige Sovjet-landen. Sinds de intreding van de nieuwe ICAO-geluidsnormen wordt de Tu-134 uit een groot deel van het Europese luchtruim geweerd” (Bron: Wikipedia).

We zouden het bijna vergeten! De downloaden vinden jullie hier.

Opmerking: Mocht je een virus waarschuwing krijgen, GEEN zorgen, de uitgever is al vele jaren bekend in de flightsimmer’s wereld. Ook Matthias heeft het toestel gedownload incl eerdere Beta versies.

 

 

”Leuk feitje, de cockpit van de Millennium Falcon is daadwerkelijk afgeleid van de B-29 Superfortress ………….. Heel gaaf!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Toggle Dark Mode