Indiafoxtecho Carrier en F14 Tomcat update

IndiafoxTecho o.a. bekent van de mooie F35 mod voor MSFS maar eerder ook van mods voor FSX/P3D, die inmiddels bijna allemaal freeware zijn geworden, heeft op hun facebook pagina bekent gemaakt dat hun Carriers zijn ge-updated. Ze geven zelf aan dat de Miltech Simulations Carrier  (zie ons eerdere bericht) mooier en beter zijn (behalve de prijs😉) maar dat mag de pret voor deze update niet drukken.

De update betreft toevoeging van de Greyhound 3d modellen en verder wat kleine deck rendering detail aanpassingen o.a. bedoeld voor de F14 Tomcat.

Vooral dit laatste maakt dit nieuws erg interessant. De F14 Tomcat module die ze samen met Heatblur (bekent van DCS) ontwikkelen is namelijk recent in Beta gegaan en komt dus binnenkort beschikbaar voor MSFS. In DCS is de F14 een van de beste modellen. Op 17 januari 2023 hebben we daar al eerder over bericht maar de werkzaamheden schieten nu goed op geven ze aan.

Op Facebook is hier ook al een mooie video van de model te bewonderen en ook meer nieuws over andere updates, waaronder de carriers, te vinden.

Klik  hier voor de wat oudere freeware modellen voor FSX /P3d etc.