Just Flight bezig met ontwikkeling Cessna 152

In navolging van de PA-28R Arrow III, wordt er nu door de Britse addon-ontwikkelaar Just Flight hard gewerkt aan de ontwikkeling van de Cessna 152. Enkele screenshots hiervan zijn te zien op hun Facebookpagina en op hun website.

De Cessna 152 is, zoals bekend, een eenmotorige tweezitter uitgerust met een vast landingsgestel, een 110 pk viercilindermotor en een schroef met vaste spoed –  daardoor is het een ideaal vliegtuig voor cross-country vluchten en vliegtraining.

De Cessna 152 wordt over de hele wereld gevlogen en het addon pakket van Just Flight sluit daar goed op aan. Naast het door hen bestudeerde vliegtuig uit het Verenigd Koninkrijk met de registratie G-BGAE , bevat dit pakket liveries uit de VS, Canada, Frankrijk, Australië en Duitsland.

De Cessna 152 van Just Flight wordt momenteel ontwikkeld voor alle versies van FSX en Prepar3d en eventueel voor X-Plane 11, maar zeker is dat laatste nog niet. Een uitgebreide lijst met features kun je ook vinden op de website van Just Flight.