Just Flight presenteert Avro Vulcan Mk2

De ontwikkelaars van Just Flight hebben zojuist hun langverwachte Avro Vulcan B Mk2 en het Avro Vulcan B Mk2 K.2 & MRR expansion pack uitgebracht .

De Vulcan B Mk2 is een iconische viermotorige strategische bommenwerper voorzien van een deltavleugel, die tijdens de Koude Oorlog dienst heeft gedaan in het Verenigd Koninkrijk. Het toestel met de registratie XM655, waarop dit product is gebaseerd, was de op drie na laatste Vulcan die voor de Royal Air Force werd geproduceerd. Het vliegtuig werd in 1964 afgeleverd, deed dienst tijdens de jaren ’60 en ’70 als onderdeel van de nucleaire afschrikkingmacht van het VK en wordt nu beheerd door een team van vrijwilligers op het vliegveld van Wellesbourne.

Het vliegtuig van Just Flight beschikt over een 3D virtuele cockpit met gedetailleerde en geanimeerde 3D-instrumenten en volledig functionerende systemen en avionics. De Vulcan is tot in het kleinste detail van binnen en van buiten ontwikkeld. De functies omvatten o.a. volledig aangepaste gecodeerde systemen, 4K-textures, elf liveries (verfschema’s) en gedetailleerde animaties.

Het toestel en het expansion pack zijn voor €49.95 respectievelijk €12.95 verkrijgbaar op deze webpage. Een uitgebreide lijst van alle features kan ook op deze pagina gevonden worden.

Features

  • Realistic and accurate flight dynamics based on real-world performance and handling data
  • Authentic sound set
  • Custom sounds for switches, wipers and more
  • Comprehensive manual with panel guide and performance data
  • PSD Paint Kit included so you can create your own paint schemes