Justflight PA-28R straks ook voor MSFS

 

Nadat de Piper Arrow III van Justflight al eerder was uitgebracht voor FSX en Prepar 3D, zie dit artikel in FS Visions, wordt deze populaire krachtpatser nu ook toegevoegd aan de Addon-aircraft voor MSFS 2020. De datum van release is op dit moment nog niet bekend.

De PA-28R Arrow III is een vierpersoons eenmotorig vliegtuig dat is uitgerust met een intrekbaar driewielig landingsgestel en een propeller met constante snelheid – een ideaal vliegtuig voor het maken van langere vluchten en instrumenttraining. De Piper is een laagdekker en het voordeel daarvan is, ook in de sim, dat je bij de bocht naar je baseleg of naar final een goed zicht blijft houden op je landingsplaats. Bij een hoogdekker, zoals bijvoorbeeld een Cessna 172, neemt de vleugel voor de piloot een deel van het zicht naar boven weg, vooral aan de binnenkant van een bocht.

Het pakket van Justflight bevat, naast de G-BGKU dat als research vliegtuig diende, elf liveries afkomstig uit de VS, Canada, het VK, Frankrijk, Zwitserland, Australië en Duitsland.

De PA-28R Arrow III voor Microsoft Flight Simulator is voorzien van 4096 x 4096 PBR-materialen voor de grootst mogelijke detaillering en helderheid van de textuur. In de onderstaande video kun je goed zien hoe men de buitenkant en de binnenkant van de Piper heeft gemodelleerd.

 

Toggle Dark Mode