JustSim Nice Cote d’Azur Airport NG uitgebracht

Ontwikkelaar JustSim heeft Nice Cote d’Azur Airport (LFMN) uitgebracht voor Microsoft Flight Simulator. Dit is de eerste scenery van de zogenaamde NG series. Met NG biedt JuistSim hogere kwaliteit gebouwen op de luchthaven maar ook uit de omgeving. Daarnaast is de scenery ook geoptimaliseerd voor gebruik met VR.

Nice Cote d’Azur Airport is een internationale luchthaven gelegen op 5,9 km ten zuidwesten van Nice, in het departement Alpes-Maritimes in Frankrijk. Het is de op twee na drukste luchthaven van Frankrijk en dient als focusstad voor Air France en als uitvalsbasis voor easyJet. In 2013 verwerkte het 11.554.195 passagiers. De luchthaven ligt 7 km ten westen van het stadscentrum en is de belangrijkste aankomsthaven voor passagiers aan de Côte d’Azur.

Vanwege de nabijheid van het Prinsdom Monaco dient het ook als de luchthaven van de stadstaat, met een helikopterdienst die het vorstendom en de luchthaven met elkaar verbindt. Sommige luchtvaartmaatschappijen brengen Monaco op de markt als bestemming via de luchthaven van Nice.

De scenery is verkrijgbaar via simMarket, bestaande gebruikers krijgen een upgrade korting.

 

Toggle Dark Mode