Mooie El Nindo scenery

Na al die extra helikopters recent in MSFS hebben we natuurlijk ook behoefte aan mooie scenery’s die VFR vliegen met de helikopter de moeite waard maken. Gelukkig worden we daarmee verwend door Asobo zelf maar ook door hobbyisten en ontwikkelaars.

Helisimmer.com verwees afgelopen weekend naar een mooie scenery van een kleine ontwikkelaar “Cli4d” te weten “El Nindo” (RPEL) op de filipijnen. Hou je van een tropische bestemming met idyllische strandjes dan is deze scenery van cli4d zeker aan te bevelen om eens goed de omgeving te verkennen waarna, als je moe wordt van al dat rond vliegen, je de heli op een van die prachtige baaitjes kunt landen om van de omgeving te genieten. Ook floatplanes kun je in deze scenery natuurlijk naar hartenlust uitproberen.

Cli4d geeft je de mogelijkheid om de scenery uit te proberen, maar vraagt wel als deze scenery je bevalt een bijdrage naar keuze over te maken, zodat hij deze (en mogelijke andere) scenery verder kan ontwikkelen.

Ten opzichte van de standaard scenery in MSFS ziet het er allemaal prachtig uit. De rotswanden met begroeiing en vele baaitjes met zandstranden zijn levensecht. Ook zijn er erg veel extra objecten zoals mensen, boten, huisjes en andere gebouwen en objecten zoals een sterrenwacht en paragliders toegevoegd. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je een stuk of zes extra library’s toevoegt. Maar die zijn allemaal te vinden op flightsim.to. Ook deze link krijg je overigen in je email toegestuurd. ook de oceania update is van harte aanbevolen.

De scenery is alleen te downloaden als je cli4d op zijn facebook pagina een DM stuurt met je mail adres.Op diezelfde pagina zijn ook video’s en screenshots van deze scenery te vinden. Doe er je voordeel mee, veel vliegplezier en vergeet niet een bijdrage naar eigen keuze over te maken naar “Cli4d”.

Toggle Dark Mode