MSFS Beta 15 nu te installeren

Voor de echte computerhobby’isten onder jullie is nu de nieuwste Beta 15 van MSFS te downloaden. Zoals eerder beschreven en aangegeven, oa in de laatste development update, voorziet deze beta-update, naast een hele lijst kleine verbeteringen van vooral de glas cockpit vooral in verbeterde FPS (vooral daar waar die laag zijn), minder stutters en verbeterde laadtijden.

De volledige release lijst is op het forum van MSFS hier te vinden.

Waarschuwing: Hoewel deze beta update op de computer van deze redacteur redelijk probleemloos installeerde en draait, raden we af deze te installeren als je stabiel wilt vliegen en niet met vreemde fouten geconfronteerd wilt worden.  Je kunt dan dus beter wachten totdat deze update ergens in maart verplicht voor iedereen beschikbaar komt.

De beta update (versie 1.37.2.0. op de PC) installeert eerst een game update van 2,1 Gig, daarna nog 1,5 Gig voor een update van allerlei packages en ook de content manager vraagt nog wat om updates (afhankelijk van wat je allemaal geïnstalleerd hebt). Helaas is de download snelheid ook voor deze beta-update nog steeds erg traag. Met gebruik van een VPN server worden deze download snelheden bij deze redacteur echter iets verbeterd. Deze gingen van 2-20Mbit naar ong. 40Mbit bij gebruik van een VPN server in New-york. Kan echter ook toeval zijn, maar als je een VPN server hebt zeker het proberen waard.

Op het MSFS forum is inmiddels ook een draadje gestart met allerlei fouten en andere zaken die nog (steeds) niet goed werken. Die is hier te zien. Zoals gezegd je bent gewaarschuwd!

 

 

 

Toggle Dark Mode