NL-2000 versie 4.10 uitgekomen

Het NL2000 team heeft gisteren een nieuwe update online gezet! Ter gelegenheid van het FS weekend heeft het NL2000 team een aantal verbeteringen en nieuwe items toegevoegd aan de versie 4 onder de naam van versie 4.10.

In Rotterdam ligt nu het passagiersschip de SS Rotterdam en in Amsterdam zijn weer enkele gebouwen toegevoegd aan de Zuidas. Verder is de heliport HeliHolland bij Emmen verbeterd. Het veld Hoogeveen heeft een baannummering ondergaan en op EHRD staat weer het grote hangargebouw dat helaas was weggevallen. Verder is het veld Teuge nu geschikt voor P3D en zijn er op EHGG weer diverse objecten toegevoegd.  En de velden EHEH en EHBK hebben de ontbrekende PAPI’s toegevoegd gekregen. De Kooy EHKD heeft nu verbeterde nieuwe baanverlichting

Helaas is het onderdeel AI Traffic niet geschikt voor Prepar3D v4.

Om dit alles goed te kunnen installeren, is er voor de nieuwe packages een nieuwe installer 4.0.80 uitgebracht. In de manual is het al genoemd, maar installeer de installer als administrator en installeer de packages met de installer ook als administrator.

Zie de NL-2000 downloadpagina voor de bijgewerkte pakketten.