“Opruiming” FsVisions forum

Vanaf het allereerste begin was het ons doel om het FsVisions forum actueel en schoon te houden. Dit houdt in dat we vragen aan geregistreerde leden toch minimaal een paar keer per jaar het forum te bezoeken. Daar waar we in het begin leden die in de afgelopen 400 dagen NIET op het forum waren geweest werden verwijderd, is dit er de laatste tijd niet meer van gekomen. Inmiddels zijn we begonnen om leden die al heel lang niet actief zijn, te verwijderen.

Met niet actief bedoelen we mensen die zich langer dan 200 dagen niet op het forum hebben laten zien. Je hoeft in die 200 dagen niet beslist een post te hebben gemaakt, maar eens in de 200 dagen even een blik in het forum werpen lijkt niet een opgave die onhaalbaar lijkt te zijn. Kun je dus ineens niet meer inloggen, dan ben je langer dan 200 dagen niet op het FsVisions forum geweest. We hopen op jullie begrip.

Op deze wijze houden we het forum schoon en actueel; geen fake leden, geen lange lijsten met leden, die niet actief zijn, maar een kortere lijst met actieve leden. We hopen op jullie begrip